Odulphusleerlingen krijgen award bij ISSF in Thailand
maandag 27 januari 2020

Bij de ISSF (int. Student' Science Fair) in Thailand hebben Inge van Grinsven, Ella van Dalen en Anne Martens (allen V6) een prijs ontvangen. Hun werkstuk 'Sit Up' (waarbij middels een technische snufje een incorrecte houding gecorrigeerd wordt.) heeft de prijs: 'best social inspiration' gekregen. Nadat ze ook al bij de openingsceremonie mochten presenteren omdat ze een puntgave pitch (incl reclamefilmpje) ingestuurd hadden, hebben de meiden een goede mondelinge presentatie en posterpresentatie neergezet. Ook hebben ze deelgenomen aan verschillende uitdagende workshops. Alles bij elkaar voor hen dus een zeer geslaagde activiteit. Ze hebben veel ervaringen opgedaan, vriendschappen gesloten en genoten van de positieve sfeer. Graag bedanken we de sectie Engels, want de beheersing van de taal van onze leerlingen was uitstekend en natuurlijk Hans Harts die dit groepje prima begeleid heeft.    

Ook voor de school was het succesvol. We hebben de banden verstevigd met onze partnerscholen en nieuwe contacten gelegd. Zo gaan we vanaf komend jaar ook samenwerken met een topschool uit Australië.

Maar het belangrijkste is, dat Frans' presentatie van onze school het dagelijks bestuur van de ISSF heeft weten te overtuigen onze 'provisional' lidmaatschap om te zetten naar een 'associate' lidmaatschap. M.a.w. we zijn als lid geaccepteerd! Een mooi resultaat voor onze school in dit jubileumjaar. We zijn nu samen met onze partnerschool uit Camborne (Engeland) de enige school uit de E.U. - en na de Brexit dus straks de enige überhaupt ;-)

Na de JSSF (Japan) in okt. en deze komt er in juni nog de 'Water is Life' fair in Florida. Daarvoor zijn 4 leerlingen van V6 al druk in de weer om daar goed beslagen ten ijs te komen. 

 

 

Terug naar overzicht