Lola en Jan genomineerd voor Junior Stadsdichter wedstrijd
woensdag 27 februari 2019

De Bibliotheek Midden-Brabant organiseert dit jaar voor de vierde keer de Junior Stadsdichter wedstrijd. Jan Rijnbeek (GP3A) en Lola Donkers (V4E) zijn genomineerd voor deze wedstrijd. Help een Odulphiaan aan de overwinning en kom naar de finale op 26 maart 2019 in het Factorium.

Aan de wedstrijd doen verschillende leerlingen van middelbare scholen uit Tilburg mee. Elke school selecteert de twee beste gedichten over Tilburg, waarvan de schrijvers kans maken om de nieuwe Junior Stadsdichter van onze stad te worden. Twee jaar geleden won Rozelijn van Gurp van het Odulphuslyceum. Jij kunt helpen om dit jaar weer een Odulphiaan te laten winnen.

Op dinsdagavond 26 maart dragen de genomineerden van alle scholen in het Factorium hun gedicht voor. Een vak- en publieksjury bepalen vervolgens wie de nieuwe Junior Stadsdichter wordt. Het is dus van belang dat wij als Odulphianen Lola en Jan komen aanmoedigen en op hen stemmen. Entree is dit jaar gratis. Zorg dat je op de gastenlijst staat en meld je aan via edaamen@odulphus.nl.

Plaats: Factorium
Tijd: Dinsdag 26 maart om 19.30 uur
Entree is gratis, je moet wel op de gastenlijst staan.

Terug naar overzicht