Vacature adm. medewerker (schaal 4) voor ca 0,4 fte
dinsdag 13 december 2022

In verband met herschikking van taken zoeken we met spoed een alerte, punctuele administratieve kracht voor de leerling administratie. Deze nieuwe functie is ontstaan, nadat de taak is losgekoppeld van een andere functie.

Onze beoogde kandidaat is ICT-vaardig, verzorgt de invoer en mutaties van leerling gegevens, maakt overzichten, controleert/codeert administratieve gegevens en verricht ook eventueel voorkomende balie-en loketactiviteiten. Een flexibele en dienstverlenende instelling alsook affiniteit met opgroeiende jeugd horen onlosmakelijke bij deze functie.

De werkdagen en –tijden zijn in overleg af te stemmen, echter het heeft onze voorkeur dat dit op minimaal 3 dagen is. Er zijn een aantal momenten in het schooljaar, dat wellicht extra inzet gevraagd wordt.
Dit is bijvoorbeeld rondom de inschrijving van de nieuwe leerlingen alsook bij het einde en het begin van het schooljaar.

We streven er naar om deze vacature per 9 januari a.s. in te vullen. Je vindt de volledige vacature op de site van Ons Middelbaar Onderwijs en je kunt daar ook je sollicitatie indienen.

We kijken uit naar je reactie!

Terug naar overzicht