Programma Projectdagen 19 tot en met 21 oktober 2022
vrijdag 14 oktober 2022

Hieronder vind je per afdeling een beschrijving van de projecten 19, 20 en 21 oktober. Het rooster is opgenomen in de agenda van Magister. 

Leerjaar 1
Ga mee op safari in de Beekse bergen op woensdag, sport met je klasgenoten op donderdag en leer hoe je de brugklas kan overleven op vrijdag. In het boekje vind je waar en hoe laat je ergens moet zijn. Heel veel plezier!

Leerjaar 2
Wat zou je later willen worden? Misschien heb je al een idee, maar misschien ook nog helemaal niet. Deze projectdagen staan in het teken van het zoeken naar jouw kwaliteiten en interesses bij The Realgame. Op donderdag ga je sporten met klasgenoten en op vrijdag loop je met iemand een hele dag mee op het werk om te ontdekken hoe zo'n werkdag eruit ziet. In het boekje vind je waar en hoe laat je ergens moet zijn.  Heel veel plezier!

Leerjaar 3
Op woensdag en donderdag heeft klas 3 het project Cross your borders. Dit project wordt compleet georganiseerd door een enthousiast jongerenteam. Via allerlei creatieve spelvormen komen uiteenlopende mondiale en maatschappelijke thema’s aan bod. Op vrijdag is er sportdag bij HCT Tilburg.

Leerjaar 4
De meeste leerlingen van klas 4 gaan op reis. De leerlingen die niet mee op reis gaan, hebben een alternatief programma gedeeld gekregen. Op vrijdag is er een teambuildings sport en spel activiteiten bij Oisterwijk Adventures.

Leerjaar 5 HAVO
De leerlingen van havo 5 werken 3 dagen aan hun PWS. Ze zijn minimaal 5 lesuren op school aanwezig. Ze hebben de hele eerste verdieping van het havo gebouw ter beschikking en melden zich daar bij de docenten aan en af.

Leerjaar 5 VWO
Voor sommige leerlingen is een uitzondering op onderstaand programma. Zij zijn daarover geïnformeerd.

Woensdag 19 oktober
Leerlingen van de clusters V5m1-V5mw2-V5mw3 werken aan een project in het kader van M.D.T. ( maatschappelijke diensttijd). Informatie over dit project komt via de docent maatschappijwetenschappen)
Overige leerlingen( minus de leerlingen die werken aan pws) werken aan het interview en het bronnenonderzoek voor het project van Nederlands. Zij gaan dan een oudere interviewen aan de hand van een door hen gelezen boek en gekozen thema.

Donderdag 20 oktober
Alle leerlingen van V5 ( minus de leerlingen die aan pws werken met V6 leerlingen) gaan hun gehouden interview uitwerken en krijgen een workshop schrijven en een workshop fotografie.
Aan het einde van deze dag is het artikel dat zij als groepje gaan schrijven klaar. Voor de indeling zie deze link

Vrijdag 21 oktober
Op vrijdag is er een teambuildings sport en spel activiteiten bij Oisterwijk Adventures.

Leerjaar 6 VWO
Leerlingen van VWO 6 werken 3 dagen aan hun profielwerkstuk op school. Tijdens deze dagen of van tevoren hebben ze contact met hun begeleider. Voor de indeling zie deze link De leerlingen die hun pws vorig jaar al in orde gemaakt hebben, gaan aan de voorbereiding van de compoweek starten.

Terug naar overzicht