Odulphus On Stage! gaat weer van start
dinsdag 20 september 2022

Leerlingen kunnen zich weer aanmelden voor ODULPHUS ON STAGE!

Dit is een theaterproject voor onze leerlingen buiten de reguliere lessen om. Voor die leerling die het leuk vindt om te acteren, op het podium te staan en dit samen te doen met een leuke groep schoolgenoten. In dit project krijgen leerlingen in groepjes (max. 10) les van een tweedejaarsstudent van de Fontys Hogeschool voor Theater en werken ze toe naar een kleine voorstelling voor publiek. Dit project loopt al jaren ook op andere scholen in Eindhoven en Tilburg en wordt door leerlingen ervaren als erg gezellig, leerzaam en uitdagend. 


ON STAGE! start op dinsdag 4 oktober met een proefles. De eerste les op dinsdag 11 oktober. De lessen en repetities vinden plaats op het Odulphus zelf op dinsdagmiddag van 15.00 uur tot 16.30 uur. Op donderdag 16 februari 2023 zijn de presentaties.


Voor meer info en inschrijven kun je terecht bij de theaterdocenten Anne van der Steen (avdsteen@odulphus.nl), Julia Hesdahl (jhesdahl@odulphus.nl) en Loes Duindam (lduindam@odulphus.nl). Inschrijven kan tot en met dinsdag 27 september. 

Terug naar overzicht