Vacatures: docent Engels en mdw. secretariaat en administratie
vrijdag 21 januari 2022

Vacature docent Engels 2e gr. voor 0,6 fte

Een van onze collega’s Engels gaat met zwangerschapsverlof. Daarom zoeken wij per 9 mei a.s. een enthousiaste 2e graads docent Engels voor 15 lessen in de onderbouw. We begrijpen dat het lastig zal zijn zo midden in het jaar iemand te vinden, maar we hebben toch goede hoop dat er wellicht iemand is die deze kans wil grijpen om op het Odulphus te komen werken.

De vacature staat gepubliceerd op de site van OMO en dat is ook de plek waar je je interesse middels een sollicitatie kenbaar kunt maken. We kijken uit naar je reactie!

 

Vacature mdw. secretariaat en administratie (0,4-0,5 fte)

Ter ondersteuning van onze beleidsmedewerking P&O zoeken we een administratieve kanjer voor alle voorkomende werkzaamheden binnen een personeelsadministratie. Voor deze afwisselende baan zoeken we iemand met goede administratieve vaardigheden, die secuur en nauwkeurig werkt en beschikt over een integere en dienstverlenende instelling.

De vacature staat gepubliceerd op de site van OMO en dat is ook de plek waar je je interesse middels een sollicitatie kenbaar kunt maken.
We kijken uit naar je reactie!

 

Solliciteren uitsluitend via de site van OMO.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht