Experts gezocht voor masterclasses
dinsdag 30 november 2021

Eind mei starten 5 vwo-leerlingen tijdens een projectweek met het profielwerkstuk. In de aanloop naar deze week willen wij hen kennis laten maken met verschillende vakgebieden.

We organiseren drie parallelsessies met experts uit verschillende vakgebieden. In een masterclass van een uur vertellen zij over de dagelijkse werkzaamheden in hun vakgebied, en denken zij met de leerlingen mee over hoe je in dit vakgebied onderzoek zou kunnen doen. 

Van de leerlingen wordt verwacht dat zij zich op twee van de drie sessie inschrijven voor één masterclass. Van tevoren sturen zij vragen in voor de desbetreffende experts. 

De sessies zullen plaatsvinden op het Odulphuslyceum in Tilburg, op 12, 19 april en 10 mei 2022. Elke sessie start om 15.30 en eindigt 16.30u. Dit uur zal bestaan uit ongeveer een half uur presentatie door de expert, gevolgd door een kwartier ruimte voor het stellen van vragen en een kwartier gezamenlijke nabespreking, waarin de nadruk ligt op onderzoek doen.

Ben of ken jij deze leuke expert, neem dan contact met ons op via bighistory@odulphus.nl. Eventuele reiskosten worden uiteraard vergoed.

Terug naar overzicht