Schooltoernooi Olympic Moves
dinsdag 19 oktober 2021

Dit jaar nemen we als school voor het eerst deel aan Olympic Moves, de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Olympic Moves laat scholieren tussen de 12 en 19 jaar kennismaken met diverse vormen van sport en laat hen het plezier van samen sporten beleven. In een sfeer van Olympische waarden en passend bij de belevingswereld van jongeren kunnen zij zich via Olympic Moves fysiek, maar ook sociaal verder ontwikkelen. Er doen inmiddels ruim 350 middelbare scholen aan mee, wat bijna de helft is van alle scholen in Nederland. 

Leerlingen van het Odulphuslyceum kunnen zich dit jaar inschrijven voor de sporten voetbal, floorball, volleybal en dansen. Voor iedere sport wordt er onderscheid gemaakt in onderbouw en bovenbouw teams. Alle leerlingen hebben vorige week informatie gekregen van hun eigen LO-docent. De toernooien vinden plaats in de tweede helft van het schooljaar.

Inschrijven is mogelijk tot maandag 1 november via deze link.
Bij inschrijving van een leerling kan het zijn dat we een beroep op ouder(s), verzorger(s) willen doen met betrekking tot het vervoer naar de toernooien. 

Groeten, de docenten Lichamelijke Opvoeding

Terug naar overzicht