Deelname KVIS Science Fair, Thailand (online)
vrijdag 05 maart 2021

In februari hebben Karlijn Schraverus (V6), Hanna van den Brink (V6) en Sid Wagenfeld (V5) met hun actuele profielwerkstuk "Different Views about Covid-19 among secondary school students" deelgenomen aan de jaarlijkse Science Fair van onze partnerschool in Thailand. Helaas was ook deze fair dit keer online, maar de leerlingen hebben hun PWS gepresenteerd, andere presentaties en lezeingen bijgewoond evenals aan groepsdiscussies deelgenomen.

Karlijn hierover: "Ook al was het event online dit jaar en konden wij helaas niet naar Thailand, hebben we wel een leuke en interessante ervaring gehad. Via social media hebben we toch nog veel contact gehad met de andere deelnemers en veel geleerd van hun projecten. Het was zeker de moeite waard!"   

In juni staat de science Fair van de ISSN (Int. Science Schools Network) in China op de rol. Ook deze zal online plaatsvinden. Hopelijk kunnen we de fairs volgend jaar weer fysiek bezoeken. Online is zeker interessant, maar de sfeer van circa 150 gemotiveerde leerlingen uit circa 30 landen is echt een belevenis op zich, die natuurlijk online niet uit de verf komt.

Terug naar overzicht