Jeroen Zeeuwen nieuwe rector Odulphuslyceum
woensdag 06 januari 2021

Jeroen Zeeuwen is door de vereniging Ons Middelbaar onderwijs benoemd tot nieuwe rector van het Odulphuslyceum.  Op dit moment is hij voorzitter College van Bestuur van Stichting BOOM (Bijzonder Onderwijs Oisterwijk en Moergestel). Jeroen start zijn nieuwe functie op 1 april 2021, en we heten hem van harte welkom in onze school. Hij volgt de huidige rector, Frans Claassens, op die op 1 maart 2021 met pensioen gaat.

Jeroen Zeeuwen is in 1998 begonnen bij SKOA, Stichting Katholiek Onderwijs Aalsmeer om daarna vanaf 2002 als leerkracht en bouwcoördinator aan de slag te gaan bij Stichting Opmaat-groep in Tilburg. Vanaf 2009 heeft Jeroen verschillende directiefuncties vervuld bij basisscholen van Xpect Primair. Sinds 1 februari 2015 is
Jeroen voorzitter College van Bestuur van Stichting BOOM.
Naast zijn reguliere werk is Jeroen ook nog maatschappelijk actief als lid Raad van Toezicht bij National Talent Centre of the Netherlands (NTCN). Hij is (incidenteel) gastdocent op de Pabo en bij Avans+ en gekoppeld aan zijn huidige functie is hij bestuurder bij Plein 013 en bestuurder bij onderwijscoöperatie T-Primair.
Jeroen studeerde aan de Pabo en studeerde af op het thema ‘Muziek en cultuur wereldwijd’.
Daarna volgde hij verschillende opleidingen waaronder een MBA en cursussen zoals masterclasses Bestuur & Governance en Innovation Management bij Tias en Veranderkunde bij Nyenrode. Op dit moment volgt hij de opleiding Doctor in Business Administration (DBA) bij de Business school Netherlands.
Jeroen Zeeuwen is 46 jaar. 

 

 

 

Terug naar overzicht