Beroepenavond Tilburg 2018

Op donderdag 22 februari 2018 wordt de jaarlijkse Beroepenavond Tilburg georganiseerd op het Odulphuslyceum. De avond is bestemd voor havo- en vwo-leerlingen uit klas 3 en de bovenbouw van scholen uit de regio Tilburg. Ook ouder(s), verzorger(s) zijn van harte welkom.

Op deze avond kun je in gesprek gaan met mensen uit het beroepenveld, en meer te weten komen over hun achtergrond, dagelijkse werkzaamheden, studieloopbaan. Je kan kiezen uit ruim 60 beroepsbeoefenaars uit allerlei sectoren.

Aanmelden kan van 15 tot en met 28 januari 2018 via deze link. Wees er snel bij: onze ervaring is dat sommige voorlichtingen snel vol zijn.

In dit informatieboekje vind je het programma en alle informatie over de verschillende voorlichtingen.

Nieuwe voorlichtingen!

Er zijn een aantal voorlichtingen toegevoegd:

• Psycholoog en psychotherapeut: ronde 1, 2 en 3
  • Mondhygiënist: ronde 1