Brugklassers vertellen

Hier vind je verhalen, indrukken, foto’s en roddels van leerlingen die nú in de brugklas zitten. Want zij kunnen je als ‘ervaringsdeskundigen’ uit de eerste hand vertellen hoe het is op Odulphus!

Hallo, mijn naam is Lieke Horck.

In het begin is de middelbare school best wel wennen. Vooral het huiswerk. Je hebt ineens veel meer huiswerk. Ook is het wennen dat je elk uur een andere les hebt. Maar ik kende het gebouw en de leraren al omdat ik ook pre-gymnasium heb gedaan. Ik was ook een beetje uitgekeken op de basisschool, dat was een beetje te makkelijk. Dus ik was super blij dat ik naar de middelbare school mocht! Het is hier echt super leuk! Ik heb ook snel nieuwe vriendinnen gemaakt! Je went echt heel snel!

Groetjes Lieke Horck (G1E)

Hi !

Ik ben Sofie Dijkers.

Het is wel even wennen, maar het went wel snel. Op de kennismakingsdag zat er een meisje achter mij en daar maakte ik een praatje mee. Nu is het mijn beste vriendin! Ik was best wel zenuwachtig, maar als je eenmaal in je klas zit is het echt heel erg leuk. Het gebouw leer je heel erg snel kennen, en als je het pre-gymnasium doet al helemaal. Ik zit nu al ongeveer 3,5 maand op deze school en ik ben al helemaal gewend. Als dit echt jouw school is, dan voel je dat gewoon en went het heel snel.

Doeg!

Groetjes van Sofie (G1E)

Flickr Havoblog © Odulphuslyceum